..:: AEK Athens Multimedia Site ::..

..:: AEK Athens Multimedia Site ::..

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Η φετινή μας ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Βέβαια, δεν μου άρεσαν καθόλου οι αποχωρήσεις των Λύμπε, Τράι, Παππά και Παπασταθόπουλο. Εγώ θα τους κρατούσα πάση θυσία αυτούς τους παίκτες. Δεν θα τους έδινα με κανένα ποσό, αλλά ούτε θα τους άφηνα και ελεύθερους.

Απάντηση σε αυτό

Einai duskolo na apoxwrizesai tetoious paixtes...

Απάντηση σε αυτό

Πολύ δύσκολο. Και ειδικά παίκτες που ξεκίνησαν την Ευρωπαϊκή τους, αλλά και γενικά την ποδοσφαιρική τους, καριέρα στην ΑΕΚ (Δέλλας και Παπασταθόπουλος).

Απάντηση σε αυτό

Pali kala omws,enisxythikame me polu kalo dunamiko (ektos apo epithesi pou kai pali makari na paiksei zormpas-pavlis)!

Απάντηση σε αυτό

Θα είναι στα σίγουρα ένα πολύ καλό δίδυμο, αλλά πιστεύω ότι Blanco-Scocco θα τα πάνε καλύτερα.

Απάντηση σε αυτό

File eilikrina ena perimenw.ton Edinho! Den kserw giati alla pistevw pws tha einai i xronia tou!

Απάντηση σε αυτό

Και εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι όμως μεγάλη ατυχία που τραυματίστηκε ρε γαμώτο!! Θα χάσει το πρώτο παιχνίδι για το UEFA αλλά και τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Απάντηση σε αυτό

Απάντηση σε αυτό

RSS

Πληροφορίες

armaanid armaanid δημιούργησε αυτό το κοινωνικό δίκτυο στο Ning.

Σήμα

Γίνεται φόρτωση...

© 2009   Δημιουργήθηκε από τον/την armaanid στο Ning.   Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Απόρρητο  |  Όροι χρήσης

Συνδεθείτε για να συνομιλήσετε